kotten + linus night

idag och ikväll har jag fått rå om den här lilla plutten. ♥ har pratat med henne genom magen och lovat att berätta alla mammas mörka hemlisar när hon blir gammal nog att höra om dem! haha. fick känna lillan sparka också! häftig känsla, har aldrig känt på en gravidmage förut! haft en jättemysig dag. vi har sett she's all that från -99 och köpt för mycket godis. = nu blir det fan 21 godisfria dagar från och med den här påsen. svagt av mig men det var ju länge sen jag och erika hängde så hon övertalade mig att det var okej. när jag följde erika en bit på vägen så hörde jag boman från en balkong så jag träffade honom och snackade ett tag. det var sjuuukt länge sen jag träffade honom också. 

muckantemedmig

/fjanten

i'm like a bird

nu är jag nyduschad och fräsch. ska springa till stan ännu en gång om en stund. två gånger på en dag. ENSAM. det är en stor dag. haha! ska köpa ett jättejättegulligt smycke på gina tricot, visar det sen. på den här bilden ser ni iallafall mina nya armband! jättefina, tjugo kronor styck! karma & peace. gillar dem mycket, men de är lite för stora. får fixa det.

har pysslat lite med metalltråden. gjorde en ring, haha. men det är ju så tunn tråd att det inte håller sig. kan man värma dem eller nåt för att göra dem stelare? jag har ju ingen koll egentligen, tycker bara att det är skitroligt att hålla på med småpyssel.

tvättstugan var upptagen också, jäkla osis. jag behöver verkligen verkligen verkligen tvätta. använder ett par sovshorts som trosor, haha. har nästan ingenting som är rent. men grävde fram en lite rockig outfit ur garderoben. svarta leggings med läder(imitation) på knäna, en svart klänning och en svart, stickad tröja med nitar på axlarna. 

idag är en bra dag. jag känner mig fri. glad. lättad. blir skönt att vara ledig imorgon också! men det blir desto mer att göra på fredag.

aprilhimmel

idag har jag varit på stan. köpte metalltråd, tänger, 2 armband och en liten grej till kotten. vilket aprilväder vi har idag. när jag gick hem var det solregn och ganska varmt, mitt absoluta favoritväder. nu ska jag kila ner i tvättstugan och se om den är ledig, men det borde den ju vara. vem tvättar på valborg? ikväll kommer kotten hit. vi ska bara softa. sen ska jag träffa david när han kommer hem från krogen. det känns skönt, såna här högtider är så överskattade.

you are my sunshine

hej på er. ♥ vilken fin respons jag fick på det förra inlägget. även om jag inte fick några kommentarer här på bloggen så fick jag desto mer via facebook. det värmer att ni är så snälla och förstående. tack för all pepp. det lever jag länge på.

nu ska jag lägga mig och titta på desperate housewives i sängen. blir att sova ensam inatt, det känns ganska ovant. det är ju skönt ibland men just ikväll hade jag velat kramas med min kille. skulle behöva den extra tryggheten. men jag orkar verkligen inte promenera dit i det här skitvädret (och när jag är så här utmattad), haha. så jag får skylla mig själv att jag är så lat. 

morgondagens planer: gå på en konstnärshandel, luncha på stan, träffa erika?

NATTI NATTI, puss

brutalt naket



som jag skrivit förut så kämpar jag otroligt mycket med mig själv. har varit i en svacka väldigt länge rent psykiskt. jag har fått diagnosen BPD och allt jag vill är att få ett normalt liv. men det finns saker som sätter käppar i hjulet för mig. 1. skitsnack och drama 2. oro och rädsla. sen finns det självklart fler sårbarheter som sömn, mat, hälsa osv. men dessa två är mina största hinder. jag vet inte hur jag ska göra, jag vet inte vad jag förtjänar, jag vet inte vad jag ska tänka, jag vet inte hur jag ska reagera på olika saker. mina känslor är så överväldigande att det blir svårt att hantera dem. det är något jag sakta men säkert håller på att lära mig. jag övar varje dag och är motiverad. nu är jag inte riktigt djupt ner i skiten utan jag är ändå relativt välmående. det handlar mest om att klara av dagarna utan att ha en för hög ångestnivå. men dessa två punkter är som sagt otroligt svåra att handskas med.

jag är känslig, tar åt mig extremt mycket av kritik. om någon jag älskar uttrycker negativa känslor mot mig så kan jag bli riktigt sänkt. händer det ofta så tappar jag all energi. om någon jag har nära däremot berömmer mig så blir jag väldigt glad, då känns det som att de faktiskt ser alla framsteg jag gör. att allt hårt arbete lönar sig. skapas det en massa drama så blir jag innesluten, förkrossad och utmattad. jag klarar inte av att få så mycket negativitet riktat mot mig. speciellt inte om jag inte förtjänar det. har jag gjort något försöker jag givetvis ta konsekvenserna av det men ibland blir det onödigt drama. sen har vi rädslan för att bli övergiven. det är nog den grejen som är jobbigast. den ständiga känslan av otrygghet. jag har i många år tänkt ungefär som peyton sawyer i one tree hill: "people always leave". men jag vill ändra på det, jag vill bara låta tiden gå utan att fokusera på allt dåligt som skulle kunna hända. utan att behöva så överdrivet mycket bekräftelse från mina nära och kära. jag börjar faktiskt förstå att kärlek inte bara tar slut över en natt, men rädslan finns fortfarande kvar. mitt kaosiga inre behöver intensiva känslor, stormar, explosioner... för det är jag van vid sedan många år tillbaka. jag känner mig i nuläget inte trygg i en stabil, grå vardag men jag kämpar för att bli det. jag är redo att lämna kaoset bakom mig och växa upp.

såhär vill jag se ut i sommar

hippie
 
short colorful dress, 1 055 SEK / sandals, 265 SEK / Cross body handbag, 165 SEK /  bead bracelet, 990 SEK

en dag man vill stryka ur almanackan

känner mig nere idag. har en massa negativa tankar. tankar på vänskap, kärlek, lögner, svek, drama, ensamhet, framtiden osv. jag har varit stark så länge och nu ramlar jag lite lätt. försöker lyssna på glad musik för att ändra humöret men än så länge går det inte så bra. måste försöka göra något, hade varit skönt med en långpromenad i det fina vädret men jag har fått ett skavsår som gör så sjukt ont att jag inte pallar gå omkring en längre bit. det finns några saker jag skulle vilja göra, men jag vet inte om det är så enkelt. det man vill är alltid så svårt att få, visst? ska sätta mig ner och skriva lite, göra upp planer för att detta måendet inte ska hänga kvar. dags att vara konstruktiv. håll tummarna för mig. 

stress

hej. shit vad jag är stressad. vaknade för tjugo minuter sen av att david var försenad. så han drog väldigt snabbt och jag blev kvar med vinnie. jag ska typ till magda ikväll men vet inte hur jag ska ta mig dit eller hem därifrån. ska även ta en promenad med magda och vinnie nu på dagen men jag måste hinna dricka kaffe och vakna till först. puh, det blev lite för mycket direkt på "morgonen". fan, jag är så dålig på att hantera stress. har blivit mycket bättre på det men det är fortfarande ganska jobbigt.

it's friday i'm in love

nu har jag nog hittat min framtida frisyr! det blir att ändra både längden och färgen. kommer inte lägga ut en bild än, får se om jag gör det alls innan jag fixat till det. kanske får bli en överraskning. det var en riktigt fräsch och somrig frisyr. är otroligt spänd över färgen också. ska bli så kul med förändring. jag har nästan alltid haft samma frisyr (som min bff så vänligt påpekade i somras. varpå jag klippte av hälften haha)
 
sitter och äter lite yoghurt med blåbär och hallon, pallar inte att äta någon "riktig" mat idag. har mått så himla illa sen jag kom hem från ålidhem. lyckades dock ta mig iväg till mormor för att fira hennes födelsedag. tänk att hon är 78 år, det känns helt otroligt. vi hade det bara mysigt och jag bröt inte mot godisförbudet! valde att inte fika, lämnade bara en massa gofika till henne som hon kan äta ikväll. 

nu måste jag rappa på, ska snart gå och träffa david. ska hinne torka håret, klä på mig och sminka mig medan han tar en dusch! hoppas att en promenad gör att illamåendet försvinner helt. jag vill ha en najsig kväll. skulle verkligen behöva det. har haft lite saker i skallen de senaste 3 dagarna och jag är så less på det!

ha en skön helg! puss

jag vill klippa av mitt hår

 hittade den här bilden idag och tyckte att frisyren var fin. men jag vet inte, ska kolla vidare innan jag plockar fram kökssaxen och gör slag i saken. om nån av er har förslag på en frisyr som skulle passa mig så får ni gärna kommentera! 

infinity


åh, idag på 'dbt:n' hade jag svårt att koncentrera mig. anledningen? jag hittade pyssel. jag satt och lekte med metalltråd hela morgonen. sjukt svårt om man inte har "verktyg", måste nästan gå på en konstnärshandel och köpa hem lite sånt här. blir väl inte så dundersnyggt än så länge men det är riktigt stimulerande. jättelänge sen jag gjorde något kreativt. kände riktigt hur lycklig jag blev av att pilla med det  här.

så snygg att jag dör lite

hänger med grabbarna idag

vi har promenerat, sett på hockey, busat med vinnie, spelat alfapet, ätit middag och kastat frisbee i mörkret (ingen hit)

i want a small text tattoo



jag dör, så snygga tatueringar det finns. jag sitter och plöjer igenom tumblr, tittar på text tatueringar. jag är sugen på att göra nåt litet. ungefär som på den sista bilden, tyckte att det var sjukt snyggt. älskade hela hennes stil. det kanske blir en tatuering i höst? onödigt att göra det över sommaren, jag skulle inte klara mig utan att sola och bada, haha.

är ganska förvånad över att jag inte har gjort någon tatuering än. trodde nog att det skulle hända direkt jag fyllde 18. jag är iallafall JÄKLIG glad att jag inte gjorde en svanktatuering under min fjortisperiod! 

kvällspromenad runt teg


jag kom just hem från en långpromenad! hann ligga och chilla i en såndär stor gunga också, jag kommer typ sova där i sommar. kände nu att jag nästan vaggades till sömns. jag avbröts dock av en unge som kom och ville leka, han tyckte inte att jag skulle ha gungan längre. och hans föräldrar var med så jag kände mig tvungen att gå därifrån, haha.

kändes så jobbigt att ta kort på sig själv om nån skulle se så jag blev illa tvungen att lägga ut den enda som jag faktiskt tog. nu ska jag äta yoghurt med blåbär och hallon. ska börja äta bär varje dag. det är så himla gott. och sen är det ju nyttigt också.
 
hoppas att ni har haft en skön kväll.

det blev kanske lite väl rosa?

men nu får bloggen se ut såhär ett tag. det är jobbigare än jag minns att pilla med html-koder. speciellt när man får chansa vad som gäller vad.

våren är här

 
tror ni inte jag försov mig imorse? ...vaknade kvart i tio. jag skulle ha träffat s klockan nio. som tur var kunde jag komma lite senare. har missat de två senaste tiderna vi haft eftersom jag har varit sjuk så det var skönt att komma tillbaka till rutinerna. och vi hade ett riktigt givande samtal. det var skönt att få ventilera sig. det var så mycket jag har gått och funderat på men bara hållit inom mig.

kolla vädret, snön är nästan borta här i norrland! SÅ SKÖNT! tog en massa bilder med mobilen på min promenad. måste fixa systemkameran, den har bara stått och samlat damm de senaste tre åren. blir alltid så sugen på att fota när våren börjar komma. innan sommaren är slut ska jag fixa en ny batteriladdare + ta kameran på service + fixa objektivet

måste sova teep nu

kommer vara DÖD imorgon. fasen också att jag inte är trött. lägger mig ändå, wish me luck! 

myspyskväll



hej,
kolla vilka snyggingar jag har delat säng med ikväll! best of the best. vi har sett en chick flick, pratat strunt och ätit godis. haft en riktigt mysig tisdag med magda. men kattskrället ska då alltid vara i centrum. 
♥ haha! tur att han är så söt... nu har han iallafall krupit och gömt sig någonstans för natten. det känns skönt att få sitta vid datorn utan att ha en kattrumpa i fejset.

det här var första gången jag  träffade en kompis sen döden knackade på. har dragit mig undan, bara träffat mamma och david under hela den här perioden. hade egentligen tänkt gömma mig under täcket även ikväll men ångrade mig och är GLAD för det. det var riktigt skönt. nu kanske den värsta chocken har lagt sig. jag har iallafall accepterat att det som hänt har hänt. och är nu redo att gå vidare. blir lättare och lättare för varje gång jag är tillsammans med gruppen.

nu ska jag sätta mig och pyssla med lite bloggsaker innan det är dags att sova.
bjuder på denna magnifika bild på gusten som avslutning, ...oj vad han njuter? hehe

today


som ni ser på bilden är jag jätteseg och trött, sov inte bra alls inatt. somnade vid 4-5 och vaknade kring 10. låg kvar i sängen i några timmar innan jag klev upp men det blev ingen sömn. hoppas att det blir bättre inatt när jag sover ensam. då kanske det inte blir lika varmt iallafall. 

idag är jag som vanligt hos mamma! det är vår tisdagstradition, hehe. nu ska jag röra på arslet och ta en promenad med magda. kanske köpa nåt gott att äta då jag från och med imorgon ska vara godisfri en period. 

hörs sen! 

good night, sunshines

hej hej!
jag hoppas att allt är bra med er!

sitter och funderar på saker jag kan göra i sommar.. billiga saker! det är så tråkigt att allt man gör nu när man blivit vuxen kostar pengar. förut kunde man cykla runt runt hela dagarna och vara nöjd med det. jag ska försöka skrapa ihop en to-do-list innan maj månad tar slut. så är det bara att bocka av den under sommaren. har några punkter redan nu, bland annat:

- åka gummibåt i älven
- ha bär- och rosévins picknick
- äta frukost på en filt i solen
- åka till bygdeå med vinnie
- åka till bygdeå med magda 
- gå barfota i daggvått gräs, tidigt på morgonen
- bada mitt i natten
- träffa mina syskon


... nån som har fler förslag på billiga, roliga saker att göra i sommar?

your love is my love

åh. nu har det hänt något tråkigt. det är därför mitt face matchar det gråtande barnet där bak. nämen, skämt å sido... det är dags att ta tag i den här dagen nu. försöka göra det bästa av den, med tanke på det som hänt. och vad kan vara bättre än lax och en promenad? svar: inget.

dagens facelook

såhär ser jag ut idag. inte så mycket energi, men jag har gjort vad jag skulle.
har jätteroliga kläder på mig just nu (bytte när jag kom hem). killens skjorta + zebrarandig kjol.
kanske tar en bild på kläderna när jag har laddat upp telefonen. hade 0% ström i slutet av dagen.

höll nästan inte på att ta mig hem. fick inte tag på min gudfar som skjutsar mig. hade 3% ström.
haha, som tur var så kunde jag stanna lite längre på vågen och jag fick tag på honom till sist.
det känns gaaaanska skönt att vara hemma nu. var lagomt stressad i över en halvtimme.
känner mig lite febrig/halvkrasslig fortfarande så jag var nog extra känslig. höll på att börja grina?

ps. har blivit helt kär i det nya redigeringsprogrammet jag hittat på nätet. http://pixlr.com/o-matic/
det är som instagram fast med en massa fler filter. i lalala like it. testa! skitroligt.
 
dagen har delvis spenderats såhär:
vi har kommit in på bra områden.

såhär vill jag se ut idag

 
i want

1. DE VITA SKORNA! så jäkla snygga. major crush.
tryck på bilden för att se alla plagg enskilt


 
rain
2. lurarna. tröjan. skorna. 
tryck på bilden för att se alla plagg enskilt.


god morgon! 
har druckit kaffe och klippt ihop två kollage på morgonen, vaknade tidigt när d åkte till jobbet. nu ska jag skynda på lite innan jag åker på vågen. ingemar kommer snart och hämtar mig. måste fixa håret, smink och styra upp lite andra kläder (sitter i mjukisbyxor, herrlinne och herrtröja. haha, inte så snyggt).

ha en bra dag, xo

en sån dag

hej fina ni ♥.
jag har inte mått så bra idag, det är därför jag inte har skrivit. har haft jättemycket att fundera på. nu ska jag chilla framför en film. bädda ner mig med täcke och kuddar. äta lite godis, kramas och hoppas att det känns bättre imorgon. 

xo

how cute?


there is a "hug me" coca-cola machine in singapore which gives you a can of coke each time you hug it

största saknaden man kan känna

åååh, jag satt hemma och kollade igenom 4 cd skivor med gamla bilder igår. det var en massa foton från luleå. jag hade fotat typ 150 bilder på en hockeymatch.. haha, om inte mer! då kom jag att tänka på bilddagboken, den gamla sidan där man la in bilder varje dag. så jag sökte upp min gamla användare och fann detta! MIN STORA KÄRLEK, min första egna katt, min bebis, mitt allt... ZLATAN! den finaste och underbaraste katten som någonsin funnits. ♥ värker i hjärtat av saknad. 

nu: desperate housewives maraton.


hahah fan vilken bra serie! man kan inte låta bli att älska dessa kvinnor!

med ett hjärta som är rött och svart och gult


även om det känns omöjligt så hoppas jag innerligt att luleå vänder det här  ♥  

gissa åldern?

- ja, hur gammal tror ni jag är på bilden? är den nytagen? jättegammal?

man slutar aldrig förvånas

 
 
mamma brukar se på dr. phil varje dag, jag orkar nästan aldrig titta fastän jag är här eftersom det känns som att man sett allt förut. men idag kom det något helt nytt. jag är helt skakad! TITTA PÅ DET HÄR KLIPPET! det är förmodligen det sjukaste jag har sett i hela mitt liv. den här killen lever sitt liv som en bebis. han använder blöjor, leker med bebisleksaker, sover i spjälsäng och drömmer om att bli skjutsad i barnvagn. hans tjej har dumpat honom (konstigt..) och nu söker han efter en familj som kan ADOPTERA honom. han har tydligen fått en massa förslag från folk som vill göra det. hur tänker han? hur tänker de människorna? är det en fetisch eller är de bara jävligt märkliga? wow, jag saknar ord för hur fel det här känns.

stackars mig, snyft snyft snyft


vet inte vad som hänt under natten men jag vaknade med världens huvudvärk. mår så sjukt dåligt, känns som att jag har haft 40 graders feber. fattar inte, mådde bra igår? jag har iallafall sovit hela dagen. drömt en massa febriga mardrömmar och vaknat flera gånger av att jag har svettats och frusit samtidigt. lite skönt att vara hos mamma, hon har gjort världens godaste blåbärsyoghurt och sen har hon ju katten som gärna kryper ner och tröstar en.

nåja, jag har laddat upp med första säsongen av desperate housewives och en massa ipren. hoppas att det bara är tillfälligt, att jag inte håller på att bli sjuk på riktigt. känner två stycken som nyligen haft influensa och det vill jag inte drabbas av.

innan jag dör

 


  
  
  
  
  
  
  
  
vad tror ni om det?

mammas katt gillade inte att jag fotade väskorna

...det är ju han som ska vara i centrum. så han slängde sig på rygg och kråmade sig




sådär ser  de ut, mina nyförvärv

tillslut fick kisse som han ville och jag gav honom lite kärlek
han ser ju verkligen ut att njuta, den otacksamma lilla rackaren...


/crazy cat lady

men snön har ju nästan försvunnit


hahaha det var verkligen inte vårens varmaste dag. min telefon visade helt fel, det var grått och småkallt. tog mig ändå ut och gick en liten sväng, hade ett paket att hämta ut. sen blev det lite stressigt då jag insåg att jag var tvungen att åka till mamma så jag tar mig till vågen imorgon. trodde inte att det skulle bli av. men, jag snabbduschade och slängde ner mina saker i påsar och väskor. (blir alltid så mycket när jag tar med datorn) nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. det känns så lyxigt att vara här! i och för sig brukar min pojkvän också laga mat till mig. haha, något bortskämd tjej?

saker som är bra:
jag har fått hem 2 väskor, jag har en fin mamma som lagar middag till mig, jag har en härlig kille som jag har sms:at lite med, jag har en helt nyöppnad dosa göteborgs rapé, snart är det maj, jag har fått upp kontakten mer med min bästa vän som jag saknar, hon ska ha en bebis, jag går in på känslo-avsnittet på vågen, det är ännu inte helt kört i hockeyn (b.s.t.l), snön har nästan försvunnit, jag är inspirerad och jag får fint stöd av mina vänner. ♥ 

good morning, sunshines!

 
känner mig pigg och fräsch. gårdagens misär är som bortblåst. just idag känns det skönt att mina känslor ändras så snabbt.  
nu: sitter och dricker kaffe. laddar upp för en pw om en stund. på telefonen står det att det är 5C ute! vårens varmaste dag?!

önskelista, casual

önskelista, casual
 
jag dör lite för de vita skorna
(tryck på bilden för att komma till alla enskilda produkter)

♫ - make your own kind of music

försöker höja humöret med världens charmigaste serie. kan man bli annat än glad av köpingborna?

why does it always rain on me?

det blev ingen friluftsdag eftersom det är grått och regnigt ute idag. istället blev det fika, tungt snack, depp, lunch, grupp, gos med liten hund och kaffe. det är en riktigt jobbig dag, skulle helst stryka den ur almanackan. men tyvärr går ju inte det så jag lägger mig nog och sover. det känns som att det är det enda som skulle kunna ge mig något. har sömnbrist som fan. låg vaken länge inatt för att jag tänkte på en grej som jag fick reda på sent igårkväll. alldeles för sent för att ta sömntabletter, så typiskt. när jag väl somnade på morgonkvisten så drömde jag hemska mardrömmar. så jag tar en vilopaus på några timmar och hoppas att det känns lite lättare att andas när jag vaknar.

xo

jag ♥ naturen

nu ska jag åka iväg på friluftsdag med vågen-gänget. det kommer nog bli hur mysigt som helst.
ska försöka ta en massa fina bilder (trots att jag bara har mobilkameran för tillfället)

önskelista, rosa

vill ha
lite färgglada prylar som gärna får flytta in i min garderob i vår. ♥ 

lång kvällspromenad för att smälta luleåförlusten


 
det fina med teg är att det ligger så centralt och är så smutsigt samtidigt som det är så vackert på bölesholmarna.

the mirrors truth

hahaha vilken dammig spegel jag har. såhär ser jag iallafall ut idag. har gått omkring med sommarskor inomhus. nu får sommaren gärna skynda på, jag är less på kyla och snö. jag ska nog ta mig i kragen och motionera mer. varit väldigt slött de senaste veckorna. har mest suttit inne och tittat på tv med d. känner mig ful och känner att jag måste ta tag i detta nu. börjar senare ikväll med en PW. tänkte bara slänga in de här bilderna, nu ska jag bänka mig framför hockeyn! B.S.T.L!

ps. hur fasen ser min hand ut på bild 2? 

home is where the heart is


god morgon på er! eller morgon och morgon...det här är första gången på länge som jag sover till tolv. har verkligen vänt tillbaka dygnet. somnar tidigt och vaknar tidigt. aldrig efter tio. det är inte likt mig, vet inte om jag gillar det eller inte. den sidan av mig som älskar melankoli tycker att det är lite jobbigt, för på natten blir allt djupt ännu djupare och allt sorgligt blir ännu sorgligare. jag har någon destruktiv form av kärlek för sorg. men jag försöker "göra slut" med den sidan av mig för att kunna må bättre. det räcker att jag har min jävla BPD att brottas med, jag behöver ju inte aktivt välja att deppa. 

sitter och hinkar i mig alldeles för starkt kaffe just nu. måste piggna till så jag orkar plocka undan och diska hos min pojkvän. lovade honom det i fredags så jag måste hugga in snart. är så jäkla mycket disk. jag tror att jag väntar till efter hockeyn. eller så tar jag lite nu och lite sen. det är ju egentligen bara jobbigt innan man börjar. 

helgen har varit lugn och skön. är stolt över att jag hållit mig över ytan trots den brutala nyheten jag fick i måndags. döden har alltid skrämt mig och fått mig att känna obehag och otrygghetskänslor. men jag har dealat så bra med detta. det är nog mycket tack vare dbtn. och min starka vilja och envishet.

ha det så bra idag. och heja på luleå! B.S.T.L.

bucklan ska till luleå



äntligen lördag och dags för hockey igen! mitt älskade luleå har tagit sig till final och jag är skitnervös. det var så längesen de var i finalen sist och jag hoppas att de kan gå hela vägen och plocka hem guldet. håll gärna tummarna för mina killar klockan 16:00 idag (och imorgon), guys! vi vill inte se skellefteå gå segrande ur den här striden...

hade en riktigt slö fredag igår, satt och tittade på tv hela kvällen utan att egentligen bry mig om vad som visades. var en lite sämre dag men jag lyckades reglera känslorna så jag höll mig över ytan. heja mig! och heja mitt sällskap som gjorde kvällen muchos bättre! ha det bra och B.S.T.L! 

go your own way

jag funderar på att klippa håret igen. det är så slitet och jäkligt nu. inte snyggt alls, blir less varje gång jag ser mig i spegeln. så jag kanske tar fram kökssaxen ikväll. eller rakapparaten? hmm. man kan aldrig veta vad jag hittar på, är väldigt impulsiv. i somras klippte jag bort nån/några decimeter bara för att en kompis sa att jag aldrig byter frisyr. det sköna är att jag inte är så fjantig när det gäller håret, blir det inte bra så rycker jag typ bara på axlarna och tänker att det växer ut. det är därför det går så bra att klippa sig själv. men mina frisörvänner är inte så imponerade! är sjukt sugen på att färga håret också. ombre. har varit sugen på det jättelänge. ljusbrun + ljusblond. åh, vad fint det är. men det vågar jag nog inte försöka mig på på egen hand.

"ursäkta, men du stinker!"

inatt drömde jag att min pojkvän ville spruta parfym i min mun för att jag hade så dålig andedräkt.

heart-shaped box

Tumblr_ml4jyrufeu1snpocho1_500_large

jag är fortfarande stirrig och rastlös. har ännu inte lyckats bli av med chocken. vi pratade lite om det i gruppen idag, det är svårt för jag har inte riktigt förstått att hon inte finns mer. (jag tror att jag kommer att intala mig att hon flyttat. att det är därför hon inte kommer fler gånger. döden är så otäck och jag är så otrygg. och hon var så ung) vi avslutade tidigare idag och bestämde oss för att ha en friluftsdag på måndag. fara ut till havet och grilla. vi kan behöva något lättsamt efter att detta har hänt.

förutom det så har veckan varit bra. lång. men bra. jag har varit mycket med david, pratat i telefon med mamma och pappa varje dag. har sökt mig till människor på ett helt annat sätt än jag brukar. i vanliga fall vill jag gärna vara ensam. men nu känns det skönt att ha folk omkring mig hela tiden.

min helg kommer gå i hockeyns tecken. jag ska heja fram luleå både på lördag och söndag. har längtat efter det hela veckan. kan inte förstå att luleå äntligen är i SM final. och mot saik. galet spännande. kommer stänga ner min facebook, låsa dörren, dra ner rullgardinen och gömma mig i ett år ifall skellefteå vinner. om luleå vinner däremot så kommer jag vara den värsta tänkbara vinnaren och leva på det hur länge som helst.

a storm was blowing through you


klockan är tretton nollåtta. det är torsdag. och det har gått tre dagar sen jag fick veta att hon inte längre finns. sjuttiotvå långa timmar har gått och jag har (nästan) inte varit ledsen. jag har inte varit arg. jag har bara varit rastlös. haft svårt att slappna av, sitta still och att vara ensam.

pratade i telefon med min psykolog igår, hon sa att man kan reagera hur som helst på såna här saker, att ingen känsla är fel. det var skönt att höra, då känner jag mig inte som ett monster för att jag inte är förtvivlad. är inte van att känna mig såhär bedövad men jag antar att det är positivt, jag kanske hanterar saker bättre nu.

det slog mig hur många personer som blir påverkade av en enda persons död. det vänder upp och ner på så mycket. för så många. och på tal om det så måste jag träffa de andra imorgon. vi kommer nog att prata om henne. ingen kan ha tänkt på något annat under de senaste dagarna. det känns lite jobbigt. jag önskar att vi kunde snabbspola fram tiden.

men. jag hoppas att hon har det bättre där hon är nu.
och skänker en tanke till hennes nära och kära. de som älskade henne.

ta hand om varandra. 
jag kommer uppskatta skiten ur alla jag har i min närhet from now on.

R.I.P